Ми у Facebook
24.10.2024, 10:09

Ексдепутат з Рівненщини, засуджений за незаконне збагачення, зберіг понад пів мільйона доларів

Колішній депутат Рівненської облради Віталій Сухович, який був засуджений за незаконне збагачення, як виявилося, має ще понад пів мільйона доларів.
Цю інформацію він повідомляє у своїй декларації.

Всього, що під час обшуків у Суховича було знайдено понад 4 мільйони доларів готівкою в різних валютах. Крім цього, правоохоронці вилучили три елітні автомобілі – «AUDI Q8», «MERCEDES-BENZ GLE 350E», «BMW X5», а також дорогі годинники, зокрема Patek Philippe, золоті монети, злитки, зброю – два пістолети та автомат Калашникова з 16 магазинами.

Наприкінці травня 2024 року колишнього посадовця визнали винним у незаконному збагаченні. Йому призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

Крім того, Сухович перерахував 5 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ. Пізніше вилучені в нього кошти на суму понад 104 мільйони гривень були перераховані до державного бюджету.

Однак, як з'ясувалося, без грошей він не залишився. У новій декларації ексдепутат вказав 515 тисяч доларів готівкою та 356 594 гривень на банківських рахунках. Раніше він задекларував на рахунках 767 345 грн, а також майже 1,9 млн доларів, 1 млн 34 тис. євро та понад 1,5 млн гривень, вилучені ДБР.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ