Ми у Facebook
24.10.2024, 14:16

"Музей рагульства": жителі Рівного обурилися на місцеву пам'ятку

Місцева жителька Ольга Яцюк поділилася враженнями від нового музею Бурштину в центрі міста, в якому експонати не підписані, а фотозйомка є платною, що викликало обурення у відвідувачів.
Місцева жителька Ольга Яцюк розповіла про свій візит до нового музею Бурштину, розташованого в самому центрі міста. У своїй публікації на Фейсбук вона зазначила, що враження від музею отримала неоднозначні: "Наважилася зайти у це втаємничене місце, але сам музей не сподобався. Він швидше виставка, а експонати не підписані."

Ольга також висловила своє обурення щодо платної фотозйомки: «Цим ви відлякуєте від поширення інформації про музей. На що працівники музею відповіли, що реклама їм не потрібна, адже про них "всі знають". Проте Ольга зазначила: «Здається, ні від кого зі знайомих не чула, що сходили сюди».

Критика Ольги також стосувалася підходу до простору організації: «Зробили у крутому місці щось некруте, як на мене. На завершення вона зазначила, що планує відвідати музей Уласа Самчука, якщо її туди впустять.

Коментарі під публікацією підтвердили висновок Ольги. Оксана Юрченко відреагувала: «Музей рагульства, а не Бурштина». Інші користувачі також висловилися про таку інформацію: «Я не знала, що туди можна заходити», – написала Катя Подранецька. Лариса Вознюк саркастично підкреслила: «Такий музей, що про нього й не знають. Людей там, що не протовпишся».





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ