Ми у Facebook
24.10.2024, 14:37

Поліція відреагувала на побиття дворічного хлопчика на Рівненщині: разом із ним в батьків забрали і його брата

На Рівненщині правоохоронці вилучили 2-річного хлопчика, який зазнав жорстокого побиття вдома, а також його 3-річного брата.
Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Рівненської області.

16 жовтня близько 15-ї години медики повідомили поліції, що до Рівненської обласної дитячої клінічної лікарні доставили 2-річного хлопчика з травмою ока та раною вуха. За словами матері, пошкодження завдав сусідському 5-річний хлопчику

На місце події терміново виїхали правоохоронці, які виявили у дитини й інші травми. Слідчо-оперативна група та ювенальна превенція були внаслідок цього направлені до місця проживання хлопчика. Також для з’ясування всіх основних інцидентів залучили спеціалістів служби у справах дітей, і в результаті було вирішено вилучити одночасно постраждалого хлопчика з його 3-річним братом.

17 жовтня слідчі з поліції № 1 (м. Рівне) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 166 КК України (злісне невиконання обов'язків щодо догляду за дитиною).

Сім'я не була на обліку, але мати хлопчиків вже неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що ми писали про те, що дворічна дитина з Рівненщини потрапила до лікарні без ока та з ранами: мати "пила" і нічого не пам'ятає.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ