Ми у Facebook
26.10.2024, 22:00

Костопільська громада запрошує на донор-тур: реєстрація та деталі дій

Костопільська громада знову проводить акцію здачі крові.
Про це повідомила пресслужба Костопільської міськради.

За активну участь у розвитку донорського руху громада отримала нагороду «Команда, товариство до донорства» від Рівненського обласного центру служби крові. 30 жовтня Костопільська міська рада в кінці 2024 року організовує збір крові серед вказаних донорів і забезпечує транспорт для учасників. Усі бажаючі здати кров, особливо які потрібні пораненим бійцям та тяжкохворим цивільним, зокрема дітям, можуть зареєструватися для участі в донорстві, зателефонувавши до Рівненського центру служби крові за номером: (067) 362 08 63.

«Правильна підготовка до здачі крові є дуже важливою, навіть за хорошого стану здоров’я донору можуть відмовити. Кров неможливо виробити чи синтезувати в лабораторії, і її не можна чимось замінити. Коли потрібної крові немає, хворий може загинути. Тому стати донором — це можливість приєднатися до тих, хто рятує життя», — зазначили в повідомленні.

Дізнатися про те, як підготуватися та швидко відновитися після донації, можна за [urlhttps://www.donor.ua/pages/2167]посиланням[/url].






На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ