Легкий сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом
- 2 курячих яйця;
- 2 скибочки хліба;
- трохи зелені;
- дрібка солі;
- 20 г вершкового масла.
Приготування:
1. Вирізати м'якуш зі скибочок хліба.
2. Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.
3. Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.
Смачного!
Несподівані повороти та відверті розмови: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 30 жовтня.
переглядів: 130
30 жовтня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні, 30 жовтня, День тренера в Україні і День працівників підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Віряни вшановують пам'ять святих мучеників Зиновія і Зиновії, сестри його.
переглядів: 157
Розкішні новорічні прикраси Inge Glas для створення казкової атмосфери
Створюючи святковий інтер’єр, важливо приділити увагу всім деталям, адже кожна має значення в новорічній атмосфері.
переглядів: 299
Українці за кордоном не зможуть отримати тисячу Зеленського
Не всім буде доступна анонсована президентом України фінансова допомога.
переглядів: 411
Куди дівати гарячу олію після смаження
Попри популярність посуду з антипригарним покриттям, смаження на рослинній олії залишається звичним вибором для багатьох господинь. Однак після приготування часто виникає питання, що робити з олією, яка залишилася. Про це розповідають експерти, інформує видання Ukr.Media.
переглядів: 368