10.11.2024, 09:50
Ситно і смачно: швидкий рецепт сніданку в булочці
Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
Інгредієнти (на 4 порції):
- булочки для гамбургерів - 4 шт.
- масло вершкове - 4 ч.ложки
- перець солодкий - 1/2 шт.
- помідор - 1 шт.
- цибуля середня - 1/2 шт.
- яйця перепелині - 12 шт.
- сир моцарела - 100 г.
- зелень за смаком (подрібнена)
- орегано сушений або інші улюблені спеції
- сіль, перець до смаку
Приготування:
1. З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок. Обережно дістати зі середини булочок м'якуш. Його можна підсушити в духовці й приготувати панірувальні сухарі).
2. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.
3. Підготувати начинку: овочі і зелень (петрушка, укріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.
4. Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано (у мене моя улюблена суміш італійських спецій).
5. Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.
6. Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, як нам, знадобиться менше часу для запікання.
Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли!
- булочки для гамбургерів - 4 шт.
- масло вершкове - 4 ч.ложки
- перець солодкий - 1/2 шт.
- помідор - 1 шт.
- цибуля середня - 1/2 шт.
- яйця перепелині - 12 шт.
- сир моцарела - 100 г.
- зелень за смаком (подрібнена)
- орегано сушений або інші улюблені спеції
- сіль, перець до смаку
Приготування:
1. З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок. Обережно дістати зі середини булочок м'якуш. Його можна підсушити в духовці й приготувати панірувальні сухарі).
2. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.
3. Підготувати начинку: овочі і зелень (петрушка, укріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.
4. Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано (у мене моя улюблена суміш італійських спецій).
5. Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.
6. Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, як нам, знадобиться менше часу для запікання.
Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 1316Інші статті рубрики:
Рівненщина: як зателефонувати офіцеру громади (+КОНТАКТИ)
У Рівненській громаді працюють 34 поліцейських офіцери. Жителі Рівного мають можливість ближче познайомитися зі своїми поліцейськими офіцерами громади.
переглядів: 216
Які офіційні свята будуть у 2025 році
Завершується 2024 рік. І уже став відомий список офіційний список свят, які заплановані на новий, 2025 рік.
переглядів: 230
На Рівненщині тисячу вчителям виплачуватимуть щомісяця
На Рівненщині з 1 січня 2025 року педагогічні працівники отримуватимуть додаткові виплати. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.
переглядів: 363
У Резерв+ є можливість оформити відстрочку від мобілізації онлайн
Оновлена версія застосунку вже доступна у AppStore та PlayMarket.
переглядів: 304
Як у Рівному працюватимуть Таємничі підземелля взимку
Уже є новий графік графік роботи Таємничих підземель. Для відвідувачів має бути багацько цікавинок.
переглядів: 883