Ми у Facebook
10.11.2024, 14:00

Військовим у Костопільській лікарні тепер подають більше м’яса та риби

У Костопільській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування поліпшили раціон харчування для військовослужбовців.
За інформацією Костопільської міськради, збільшення порцій та додаткові продукти дозволяють забезпечити пацієнтів більш якісним та поживним харчуванням.

Зміни стосуються збільшення кількості білків та вуглеводів у щоденному раціоні. Тепер військові отримують значно більше м’яса — 200 г замість 50 г, риби — 120 г замість 50 г, а також картоплі та інших овочів — 900 г замість 600 г. Кількість хліба також збільшили до 500 г на людину щодня.

Як зазначає генеральна директорка лікарні Наталія Кондратюк, поліпшення харчування було одним з основних завдань від в.о. міського голови Давида Дідуха. Вона підкреслила, що після змін пацієнти висловлюють задоволення, і більше немає необхідності приносити їжу з дому, адже харчування в закладі тепер не лише поживне, а й смачне.





На правах реклами