Ми у Facebook
22.12.2024, 18:38

Червона риба, запечена з фісташками: смачний рецепт до свят

Шукаєте оригінальний рецепт для святкового столу? Спробуйте запекти рибу під хрусткою фісташковою скоринкою. Незвичайне поєднання смаків фісташок, лимона та риби вас приємно здивує.
Швидкий і простий рецепт для тих, хто цінує смачну їжу, але не хоче довго стояти біля плити.

Інгредієнти
Очищені фісташки 150 г
Свіжий лимонний сік 3 ст. ложка
Коричневий цукор 1 ст. ложка
Перець чорний мелений 1 ч. ложка
Філе червоної риби на шкірі 6 шматочків
Сіль за смаком
Рослинна олія 1 ч. ложка
Можна додати кріп за смаком

Приготування
1․ Дрібно нарубайте фісташки. Змішайте з лимонним соком, цукром та перцем.

Додайте приблизно чайну ложку подрібненого свіжого кропу, якщо хочете.
2․ Рибу посоліть і поперчіть Шкірою донизу викладіть на змащену олією форму і покрийте фісташковою сумішшю.

3․ Відправте духовку в розігріту до 200 °С приблизно на 20 хвилин.

Час запікання може трохи змінюватись в залежності від розміру шматочків.





На правах реклами