Ми у Facebook
27.12.2024, 15:33

Як легко і просто перетворити кислі мандарини на солодкі

Фото: Ukr.Media.

В останній місяць року, коли мандарини стають справжнім символом зимових свят, варто звернути увагу на один цікавий лайфхак.
Не секрет, що популярність цих цитрусових досягає свого піку саме в період новорічних свят. Мандарини асоціюються з атмосферою свята, проте часом трапляються плоди, смак яких залишає бажати кращого – вони можуть бути надто кислими.

Але не поспішайте засмучуватися! Існує простий спосіб, як за лічені секунди зробити мандарини значно солодшими.

Як перетворити кислі мандарини на солодкі?



Для цього знадобиться всього 30 секунд. Помістіть плоди в мікрохвильову піч і прогрійте їх протягом півхвилини. Такий короткотривалий вплив тепла запускає хімічні процеси в соку цитрусових, завдяки чому кислинка зникає, а мандарини стають набагато солодшими.

Важливі нюанси



Розігріті мандарини варто з'їсти одразу після того, як вони охолонуть. Їх не рекомендується повертати до холодильника чи залишати на столі, адже після перебування в мікрохвильовці плоди не підходять для тривалого зберігання.

Цей простий трюк допоможе насолоджуватися ідеальним смаком мандаринів навіть у тому випадку, якщо вони спершу здавалися не зовсім вдалими.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Не тільки на новорічний стіл: Мандарини допоможуть у догляді за шкірою та волоссям. Скільки мандаринів можна з'їсти без шкоди для здоров’я?





На правах реклами