Лаваш із куркою та овочами: рецепт швидкого в приготуванні обіду
лаваш готовий – 3 шт
куряче філе – 400 грам
сир твердий – 150 грам
огірок свіжий – 3 шт
помідор – 3 шт
цибуля – 1 шт
сметана або йогурт – 100 грам
майонез – 30 грам
кетчуп або томатний соус – 30 грам
часник – 3 зубчики
сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
1. Куряче філе добре вимити, просушити, нарізати смужками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді протягом 10 хвилин до рум’яної скоринки.
2. Сир і помідори нарізати невеликими скибочками, огірки – соломкою, цибулю – півкільцями. Зробити соус: сметану або йогурт, майонез, кетчуп або томатний соус змішати. Додати до нього часник.
3. На готовий лист лаваша викласти шарами сир, куряче філе, соус, овочі і знову соус.
4. Згорнути лаваш і підсмажити з обох сторін на добре розігрітій ребристою сковороді БЕЗ масла.
5. Розрізати на дві частини і насолоджуватися стравою!

Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 244
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 753
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1639
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 368
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 904