09.02.2025, 09:00
Лінивий сніданок: готуємо лаваш із сюрпризом за 15 хвилин
Максимально простий рецепт сніданку на випадок, якщо ви поспішаєте. 10 хвилин і смачна страва готова.
Інгредієнти:
Лаваш - 4 шт.
Яйця - 3 шт.
Ковбаса - 100 г
Сир твердий - 120 г
Помідор - 1 - 2 шт.
Вершкове масло - 10 г
Сіль - додати за смаком
Перець чорний грубого помелу - додати за смаком
Процес приготування:
- У глибоку тарілку ми розбиваємо три курячих яйця. Також ми додамо сіль і перець за смаком і все ретельно перемішаємо до отримання однорідної маси.
- Розподіліть виделкою вершкове масло по всій поверхні сковорідки.
- На сковорідку ми виливаємо з тарілки половину збитої яєчної суміші та тільки потім викладаємо лаваш. Вам не обов'язково купувати круглий лаваш, ви можете вирізати з квадратного лаваша коло за формою вашої сковорідки.
- На лаваш ми викладаємо тонко нарізану ковбасу і посипаємо тертим сиром.
- Накриваємо все другим лавашем і тепер ми викладемо нарізані кільцями помідори. Другий шар ми також посипаємо тертим сиром.
- Далі ми накриваємо третім лавашем нашу начинку і будемо формувати новий шар. Цей шар ми викладаємо так само, як і найперший — ковбаса і тертий сир.
- Накриваємо начинку останнім лавашем і виливаємо збиту яєчну суміш, яка у нас залишилася. Добре розподіліть яйця по всій поверхні лаваша.
- Накриваємо сковорідку кришкою і відправляємо на плиту. Смажимо на слабкому вогні з двох боків. Перегортати найзручніше дерев'яною лопаткою.
- Наш лінивий сніданок готовий, розрізаємо на частини й подаємо до столу. Смачного!
Лаваш - 4 шт.
Яйця - 3 шт.
Ковбаса - 100 г
Сир твердий - 120 г
Помідор - 1 - 2 шт.
Вершкове масло - 10 г
Сіль - додати за смаком
Перець чорний грубого помелу - додати за смаком
Процес приготування:
- У глибоку тарілку ми розбиваємо три курячих яйця. Також ми додамо сіль і перець за смаком і все ретельно перемішаємо до отримання однорідної маси.
- Розподіліть виделкою вершкове масло по всій поверхні сковорідки.
- На сковорідку ми виливаємо з тарілки половину збитої яєчної суміші та тільки потім викладаємо лаваш. Вам не обов'язково купувати круглий лаваш, ви можете вирізати з квадратного лаваша коло за формою вашої сковорідки.
- На лаваш ми викладаємо тонко нарізану ковбасу і посипаємо тертим сиром.
- Накриваємо все другим лавашем і тепер ми викладемо нарізані кільцями помідори. Другий шар ми також посипаємо тертим сиром.
- Далі ми накриваємо третім лавашем нашу начинку і будемо формувати новий шар. Цей шар ми викладаємо так само, як і найперший — ковбаса і тертий сир.
- Накриваємо начинку останнім лавашем і виливаємо збиту яєчну суміш, яка у нас залишилася. Добре розподіліть яйця по всій поверхні лаваша.
- Накриваємо сковорідку кришкою і відправляємо на плиту. Смажимо на слабкому вогні з двох боків. Перегортати найзручніше дерев'яною лопаткою.
- Наш лінивий сніданок готовий, розрізаємо на частини й подаємо до столу. Смачного!

Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 487Інші статті рубрики:
Як недоспана ніч впливає на здоров'я вашого волосся

Недостатній відпочинок негативно впливає на загальний стан організму, і особливо на здоров'я волосся.
переглядів: 117
За кілька днів у Рівному Жадан презентуватиме нову книгу

У вівторок, 18 березня, у Рівне завітає відомий український письменник, номінант на Нобелівську премію з літератури Сергій Жадан, який презентуватиме свою нову книгу "Арабески".
переглядів: 136
На Рівненщині відбулися змагання з мотокросу

На території Вельбівненського старостату відбувся Кубок АМК «Кристал».
переглядів: 214
Рівне проститься із полеглим Захисником

Завтра, 17 березня, у Рівному попрощаються з загиблим Героєм Олексієм Андросюком
переглядів: 258
Відома рівненська журналістка та режисерка презентуватиме свою збірку віршів

«Вдруге ти його не народиш»: рівненська журналістка та режисерка Руслана Броновицька присвятила свою книгу зниклому безвісти сину Дмитру.
переглядів: 149