04.05.2025, 09:00
Швидкий рецепт сніданку в булочці: ситно і смачно
Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
Інгредієнти (на 4 порції):
- булочки для гамбургерів - 4 шт.
- масло вершкове - 4 ч.ложки
- перець солодкий - 1/2 шт.
- помідор - 1 шт.
- цибуля середня - 1/2 шт.
- яйця перепелині - 12 шт.
- сир моцарела - 100 г.
- зелень за смаком (подрібнена)
- орегано сушений або інші улюблені спеції
- сіль, перець до смаку
Приготування:
1. З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок. Обережно дістати зі середини булочок м'якуш. Його можна підсушити в духовці й приготувати панірувальні сухарі).
2. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.
3. Підготувати начинку: овочі і зелень (петрушка, укріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.
4. Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано (у мене моя улюблена суміш італійських спецій).
5. Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.
6. Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, як нам, знадобиться менше часу для запікання.
Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли!
- булочки для гамбургерів - 4 шт.
- масло вершкове - 4 ч.ложки
- перець солодкий - 1/2 шт.
- помідор - 1 шт.
- цибуля середня - 1/2 шт.
- яйця перепелині - 12 шт.
- сир моцарела - 100 г.
- зелень за смаком (подрібнена)
- орегано сушений або інші улюблені спеції
- сіль, перець до смаку
Приготування:
1. З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок. Обережно дістати зі середини булочок м'якуш. Його можна підсушити в духовці й приготувати панірувальні сухарі).
2. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.
3. Підготувати начинку: овочі і зелень (петрушка, укріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.
4. Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано (у мене моя улюблена суміш італійських спецій).
5. Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.
6. Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, як нам, знадобиться менше часу для запікання.
Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли!

Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 757Інші статті рубрики:
Несподівані побачення та сюрпризи долі: астропрогноз на завтра

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 8 червня.
переглядів: 168
Магнітні бурі в червні: які дні будуть найважчими?

У червні 2025 року Землю накриють декілька хвиль магнітних бур, серед яких передбачають і сильні збурення.
переглядів: 293
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 2868
"Інсульти помолодшали": на Рівненщині прибули представники ВООЗ та ЄС

У Рівненську область прибули представники Бюро ВООЗ в Україні та Делегації Європейського Союзу.
переглядів: 224
Готуємо кабачки краще, ніж в ресторані: два рецепти

Швидкі та прості рецепти страв з улюблених овочів.
переглядів: 252