Спаржа в листковому тісті з шинкою та сиром: ідея для смачної вечері
Спаржа - 1 пучок
Сіль - за смаком
Листкове тісто - 250 г
Діжонська гірчиця - 4 ст. ложки
Шинка - 8 скибочок
Твердий сир - 8 скибочок
Яйце - 1 штука
Вода - 1 ч. ложка
Приготування
1․ Розігрійте духовку до 220 °С. Застеліть лист пергаментним папером.
2․ Відріжте тверді кінчики у спаржі і відваріть її в киплячій підсоленій воді за 2-3 хвилини. Готову спаржу відкиньте в миску з крижаною водою та обсушіть.
3․ Тісто розкотіть у тонкий пласт і розріжте на 8 однакових квадратів. Кожен шматочок змастіть гірчицею і викладіть на лист.
4․ Покладіть на тісто по скибочці шинки і сиру, по діагоналі покладіть по 2-3 стебла спаржі.
5․ Складіть два протилежні краї тіста, щоб закрити овочі. Яйце з водою збийте вилкою.
6․ Змастіть яйцем і випікайте в розігрітій духовці 12-13 хвилин до золотистого кольору.

Ніжне суфле з трьома сирами і броколі: оригінальний сніданок

Ніжне, ароматне та водночас поживне суфле з броколі і трьома видами сиру — чудовий варіант для сніданку, а ще така страва може прикрасити святковий стіл.
переглядів: 134
Як пройде серпень для кожного знака Зодіаку: астрологічний прогноз

Серпень 2025 року обіцяє бути динамічним, насиченим і водночас непростим періодом. Астрологічна карта місяця підказує: це час, коли потрібно слухати себе, приймати сміливі рішення і не боятися відпускати зайве. Зміни назрівають у багатьох сферах — від кар’єри до особистого життя. Утім, кожному знаку Всесвіт підготував свої сюрпризи.
переглядів: 331
31 липня у календарі: свята, прикмети та заборони

Православна церква 31 липня згадує праведника Євдокима Каппадокіянина, якого вважають захисником родин, сиріт і всіх знедолених. У народному календарі це день отримав назву Євдокимове заговіння, адже він є останнім перед початком Успенського посту.
переглядів: 199
Як приготувати смачні сирники за 10 хвилин: швидкий рецепт для зайнятих господинь

Сирники — це класична страва української та східноєвропейської кухні, яку люблять і дорослі, і діти. Вони смачні, поживні та чудово підходять як для сніданку, так і для перекусу. Однак іноді на приготування немає багато часу, особливо у тих, хто постійно зайнятий.
переглядів: 317
На Рівненщині стартувала онлайн-платформа для зворотного зв’язку між бізнесом і державою

Підприємці Рівненщини отримали новий цифровий інструмент для оцінки якості державних послуг. Онлайн-платформа «Пульс» дає змогу залишити відгук, отримати допомогу чи висловити свою позицію з актуальних питань, які впливають на бізнес-клімат у регіоні.
переглядів: 299
Реклама