Ми у Facebook
05.05.2025, 17:31

Спаржа в листковому тісті з шинкою та сиром: ідея для смачної вечері

Шматочки соковитих овочів надають цим простим і швидким шарам вишуканий і свіжий смак.
Інгредієнти
Спаржа - 1 пучок
Сіль - за смаком
Листкове тісто - 250 г
Діжонська гірчиця - 4 ст. ложки
Шинка - 8 скибочок
Твердий сир - 8 скибочок
Яйце - 1 штука
Вода - 1 ч. ложка

Приготування
1․ Розігрійте духовку до 220 °С. Застеліть лист пергаментним папером.

2․ Відріжте тверді кінчики у спаржі і відваріть її в киплячій підсоленій воді за 2-3 хвилини. Готову спаржу відкиньте в миску з крижаною водою та обсушіть.

3․ Тісто розкотіть у тонкий пласт і розріжте на 8 однакових квадратів. Кожен шматочок змастіть гірчицею і викладіть на лист.

4․ Покладіть на тісто по скибочці шинки і сиру, по діагоналі покладіть по 2-3 стебла спаржі.

5․ Складіть два протилежні краї тіста, щоб закрити овочі. Яйце з водою збийте вилкою.

6․ Змастіть яйцем і випікайте в розігрітій духовці 12-13 хвилин до золотистого кольору.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини