Ми у Facebook
18.03.2014, 13:28

Українці зібрали для армії майже 10 млн грн

Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції “Підтримай Українську армію” надійшло майже 9,9 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.
Зокрема, юридичними особами здійснено переказ близько 1,9 мільйонів гривень, з яких 119 тисяч гривень – на медичне, решта – на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України, пише УНН.

Допоможіть військовослужбовцям ОК "Північ" Збройних Сил України

Від фізичних осіб на рахунки Міністерства оборони України надійшло 5 мільйонів 746 тисяч гривень (5 мільйонів 336 тисяч гривень на матеріально-технічне та 410 тисяч – на медичне забезпечення).

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано 2 мільйони 235 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Що для чоловіків України означає "часткова мобілізація"



Як рівнянам потрапити до Національної гвардії?

Нагадаємо, відповідно до Указу в. о. Президента України, затвердженого 17 березня Верховною Радою, в Україні оголошується часткова мобілізація, зокрема в АР Крим та місті Севастополі будуть мобілізувати тих громадян, які висловили бажання бути призваними у добровільному порядку.





На правах реклами