За повідомленням у блозі месенджера, користувачі зможуть видаляти будь-які свої повідомлення , також і для співрозмовника. Є можливість повністю усунути особисті листування в обох співрозмовників.
Така функція ще доступна в 2017 році, однак тоді вона давала можливість видаляти лише власні повідомлення протягом 48 годин, повідомляє “Укрінформ”.
Тепер у налаштуваннях конфіденційності можна заблокувати перехід на свій профіль за іменем при пересиланні повідомлень. У такому випадку з’являлося посилання на профіль відправника.
Можна виключити відображення аватарок профілю в Telegram.
Тепер за бажання користувач месенджера може зробити так, що його співрозмовник ніколи не доведе, що він щось написав.
Нагадуємо, веб-розробник з Києва Антон Бібля створив Telegram-бота iGov, який знаходить вікно в черзі на оформлення біометричного паспорта на найближчий час.
![]()


