Ми у Facebook
21.12.2015, 19:00

Українці вибрали пісню-гімн національної збірної на Євро-2016 [+Відео]

Учасники відкритого голосування, за результатами якого визначалася пісня-візитівка національної збірної України з футболу на Чемпіонаті Європи 2016, обрали переможця. Ним став твір «Їхали Козаки» у виконанні гурту «Тінь Сонця».
З 16 по 20 грудня українські вболівальники мали змогу долучитися до загальнонаціонального проекту та обрати пісню, яка стане музичною візитною карткою збірної на стадіонах Франції та лунатиме перед оголошенням складу команди.

З самого початку конкурсу на розсуд вболівальників було подано чотири пісні та надано можливість запропонувати свій варіант. Більшість учасників голосування вказали у коментарях пісню «Їхали Козаки» групи «Тінь Сонця», тому її також було додано до переліку музичних композицій.

У Федерації футболу України відзначили, що у проекті взяли участь більше 15 тисяч людей, голоси яких розподілилися наступним чином:

1 місце - «Їхали козаки» (Тінь сонця) - 42 %
2 місце - «Вставай» (Океан Ельзи) - 37 %
3 місце - «Червона Рута» - 9%
4 місце - «Весна» (Воплі Відоплясова) - 4%
5 місце - «Смерека» (Мadheads) - 3%




МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував Чемпіонат області з футзалу серед районних збірних

З ким зіграє Україна у футбол на Євро-2016

Відзначимо, що пісня гурту «Тінь сонця» «Їхали козаки» є також візитівкою українського боксера, кримчанина, інтерконтинентального чемпіона з боксу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ