Ми у Facebook
25.11.2015, 16:00

На Рівненщині стартував Чемпіонат області з футзалу серед районних збірних [+Відео]

21 листопада пройшли перші поєдинки футзального Чемпіонату області серед збірних команд міст і районів сезону 2015 року. За їх результатами до фінального етапу потрапила збірна Гощанського району, яка склала компанію збірним Костопільщини та Рівного. Ще три фіналісти визначаться найближчим часом.
Матчі групи «В» відбувалися в спортзалі НВК «26. П'ять команд-учасниць були розбиті на дві підгрупи, які потім виявили переможця зонального турніру у стикових поєдинках. У групі «А» впевненіше за інших виступила команда міста Острог, котра перемогла збірні Радивилівського (2:1) та Млинівського (4:3) районів, а млинівчани обіграли радивилівців із рахунком 3:0. У групі «Б» збірна Здолбунівського району здолала збірну Гощанського району – 2:1.

Вже у півфінальних поєдинках млинівчани переграли збірну Здолбунівщини 2:0, а гощанці завдали поразки острозькій збірній з рахунком 4:3.

У вирішальному поєдинку команда Гощанського району впевнено перемогла у Млинівського району 5:1 та вийшла до фінального етапу змагань.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У головній футзальній лізі Рівного зіграють 10 команд

У Рівному стартував відкритий Чемпіонат міста з футзалу

Наступні змагання І етапу відбудуться у найближчі суботу та неділю:
Група «А». 28.11.15р. смт Зарічне (поч. 11:30):
Сарненський, Зарічненський, Дубровицький, Володимирецький р-ни.
Група «D». 28.11.15р. ДЮСШ-4 м. Рівне (поч. 15:00):
Демидівський, Рівненський, Корецький, Острозький, Дубенський р-ни.
Група «С». 29.11.15р. Костопіль (поч. 11:00):
Березніський, Рокитнівський, Дубно, Кузнецовськ.

Фінальний турнір відбудеться 5 грудня в ДЮСШ-4 міста Рівне, куди виходять переможці кожної із груп І етапу змагань, а також фіналісти минулого року – команди м. Рівного та Костопільського р-ну.









На правах реклами