Ми у Facebook
03.06.2013, 15:27

У "Рівнеобленерго" представили нового керівника, а для старого створили нову посаду

Головна енергопостачальна компанія Рівненщини, ПАТ "Рівнеобленерго", офіційно представила нового керівника - Сергія Невмержицького. Зі старим, Вадимом Кухтієм, не розпорощались, а дали йому нову посаду.
Про "зміну влади" на підприємстві ПАТ "Рівнеобленерго" портал OGO.ua уже повідомляв. Колишні власники, американська компанія AES, більшу частину акцій перепродали компанії з російським капіталом - VS Energy.

- Умови домовленості продажу акцій вирішувалися на корпоративних рівнях, - сказав директор департаменту зовнішніх та внутрішньокорпоративних зв'язків ПАТ "Рівнеобленерго" Андрій Пермяков, - Тому ці питання ми коментувати не будемо. Це нас не стосується.

Зміна власника потягнула за собою й зміну керівника підприємства. Новим керівником ПАТ "Рівнеобленерго" став уродженець Житомирщини Сергій Невмержицький, який до цього працював у "Житомиробленерго".

За словами нового керівника, зміна керівництва на роботі підприємства не позначиться. "Рівненобленерго" й надалі працюватиме стабільно.

- Зміни якісь, звісно, будуть, - говорить голова правління ПАТ "Рівнеобленерго" Сергій Невмержицький. - Ці зміни будуть на покращення. Ми плануємо покращити рівень мереж, і покращити рівень обслуговування.

Назвав Сергій Невмержицький і суму, на яку "покращать" роботу підприємства.

- Засади компанії - працювати по покращенню мереж Рівненської області, - повідомив новий голова правління ПАТ "Рівнеобленерго" Сергій Невмержицький. - Запланована інвестиційна програма на 47 мільйонів гривень. Більше 75% піде на реконструкцію мереж та реконструкцію підстанцій Рівненської області.



Сергій Невмержицький додав, що "Рівнеобленерго" - колектив професіоналів, тому "розкидатися кадрами" підприємство не буде.

Це підтвердив і той факт, що колишнього керівника ПАТ "Рівнеобленерго" Вадима Кухтія не звільнили, а призначили на нову посаду. Власне, самої посади раніше не існувало - її створили.

- Про плани зміни власника компанії я дізнався від свого безпосереднього керівництва в "AES", - говорить екс-голова правління, а нині директор з перспективного розвитку ПАТ "Рівнеобленерго" Вадим Кухтій. - Про причини цієї зміни ми уже багато говорили раніше. Звісно, кожен власник хоче, щоб його підприємством керували ті люди, яких він давно знає. Щодо планів зміни керівника "Рівнеобленерго" мені повідомили завчасно й поставили переді мною завдання, щоб у цей перехідний період підприємство не погіршило свої показники.

Щодо своєї нової посади Вадим Кухтій зазначив, що раніше її на підприємстві не було, й створили її з приходом нового власника. Як додав Сергій Невмержицький, у структурі VS Energy є такі посади, тому й у "Рівнеобленерго" така посада була введена.



Новий керівник зауважив, що на колективі зміна керівництва не позначиться. Людей не скорочуватимуть і заробітні плати працівникам не зменшуватимуть.

До слова, Сергій Невмержицький зауважив, що ні до якої партії не належить і ніколи не належав.

- Я сам по собі господарник, - говорить Сергій Невмержицький. - Я безпартійний, у партіях не був і займаюся господарськими справами.

Родина нового керівника, дружина й двоє дітей, нині проживають у Житомирі, але незабаром переберуться до Рівного.





На правах реклами