Ми у Facebook
13.05.2013, 13:48

У "Рівнеобленерго" - новий керівник

Із понеділка, 13 травня, у ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" змінився керівник. Замість Вадима Кухтія, який очолював підприємство з 2009 року, призначили нового голову правління - Сергія Невмержицького.
Таке рішення прийняла прийняла спостережна рада енергопостачальної компанії ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", повідомляє rivnepost.rv.ua.

Ми зателефонували Вадиму Кухтію з проханням прокоментувати цю інформацію, проте він зауважив лише, що наразі у компанії триває реорганізація й про свою подальшу долю в ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" він поки нічого сказати не може.

Посаду голови правління Вадим Кухтій обіймав з листопада 2009 року.

Вадим Кухтій
Вадим Кухтій


Новий керівник Сергій Невмержицький до нового призначення обіймав посаду комерційного директора ПАТ "ЕК "Житомиробленерго".

Сергій Невмержицький
Сергій Невмержицький


Згідно з інформацією, що розміщена на офіційному сайті ПАТ "ЕК "Житомиробленерго", Сергій Невмержицький народився 1971 року. Має вищу освіту. У 1993 роцi закiнчив Українську ордена Трудового Червоного Прапора сiльськогосподарську академiю, за фахом - iнженер-електрик.
1993-1998 р.р. - електрослюсар, майстер Коростенського пiдприємства електричних мереж, Коростенських електромереж.
1998-2000 р.р. - майстер, заступник начальника з енергонагляду Малинського РЕМ.
2000-2003 р.р. - заступник голови правлiння з питань енергонагляду ВАТ "ЕК" Житомиробленерго".
2003р. - комерцiйний директор ВАТ "ЕК" "Кiровоградобленерго".
2003-2005 р.р. - директор КП "Кiровоградводоканал"
З 2005 року - комерцiйний директор ПАТ "ЕК" "Житомиробленерго".

Як відомо, у лютому цього року американська компанія AES погодилася на продаж майже 90% акцій ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" компанії VS Energy, бенефіціарами якої є кілька російських підприємців.

AES погодилась продати "Рівнеобленерго" росіянам

До слова, VS Energy володіє також близько 95% акцій ПАТ "ЕК "Житомиробленерго", звідки й переїхав до Рівного новий голова правління.





На правах реклами