Ми у Facebook
06.12.2013, 11:13

У Рівному відбувся вечір добра та талантів [+Фото]

Для того, щоб бути благодійником, не потрібно мати багато грошей, адже ви можете поділитися з іншими не тільки своїми коштами, а відкритим серцем. Саме цим принципом керуються учасники Рівненського Клубу Успішних Людей, які провели у Рівному благодійний проект "Сонечко в долоньках".
На один вечір Рівненський театр ляльок став не просто закладом, де діти можуть гарно провести час. Тут вже дорослі, але такі ж щирі та відкриті люди, збирали кошти для діток з нелегкими життєвими долями. 4 грудня Рівненський Клуб Успішних Людей вже традиційно провів благодійний проект “Сонечко в долоньках”. Метою заходу був збір коштів для придбання спортивно-реабілітаційного обладнання для вихованців Тучинської спеціалізованої школи-інтернату для дітей з вадами психічного розвитку.

- Ідея проведення такого заходу виникла у Клубу Успішних Людей, а нас вони сюди просто запросили. Кошти, зібрані під час благодійного проекту, ми використаємо на придбання корекційного обладнання, - розповідає директор Тучинського інтернату Тамара Мичак. - Нашим діткам потрібно розвивати уяву, пам'ять, моторику і без обладнання це не можна показати. Але найголовніше те, що окрім коштів та обладнання нашим діткам потрібні добрі люди, яким не байдужа їх доля.



Рівняни можуть долучитись до благодійної справи

А саме такими і є учасники Клубу Успішних Людей, які допомагають вихованцям Тучинського інтернату не просто на свята, а постійно з ними займаються.



Більше фото

- Ми намагаємося пропагувати ідею правильної благодійності. Тобто не головне зібрати багато грошей, набагато важливіше - робити добро своїм життям, своїм часом, знаннями та зусиллями, - наголошує керівник Клубу Успішних Людей Ольга Лукьянова. - Наш проект відкритий для усіх небайдужих людей, які готові відкрити своє серце і робити у своєму житті добрі маленькі справи.

Відгукнулося на запрошення Клубу Успішних Людей близько сотні відвідувачів, які мали змогу придбати дитячі вироби на благодійному ярмарку, подивитися виступи діток з Тучинського інтернату, послухати майстерну гру на найрізноманітніших інструментах Валентина Іонова та придбати цінні речі на благодійному аукціоні.



На Рівненщині стартує благодійний проект "Сонечко в долоньках"

Гості не приховували свого позитивного настрою, адже робити добро - завжди приємно.

- Я присутній на такому заході вперше, але моє серце переповнює гордість за те, що у світі є люди, яким не байдужа доля інших людей, - поділився враженнями гість заходу, представник БК "Набережний квартал" Ігор.

Більше фото

Завдяки усім учасникам заходу було зібрано більше 11 тисяч гривень, навіть більше, ніж того очікували організатори. Цього цілком достатньо, щоб придбати необхідне спортивно-реабілітаційне обладнання для інтернату. І це ще раз підтверджує те, що тільки разом, спільними зусиллями можна реалізовувати добрі справи.

Бути благодійником просто. Просто відкрий своє серце для добра!





На правах реклами