Ми у Facebook
02.12.2013, 14:00

Рівняни можуть долучитись до благодійної справи

Почати робити добро ніколи не пізно. Чому б не почати це в... грудні? Тим більше, що цього місяця буде чимало приводів це зробити.
Можна присвятити свою доброчинність до Дня благодійності, який у 2013 році припадає на 8 грудня. Благодійники — це люди з щирим серцем, які допомагають важкохворим, навіть рятують життя. В умовах природних катаклізмів — снігопадів, повеней чи пожеж на обійсті, вони йдуть на допомогу, збираючи кошти потерпілим. Усе це і є благодійництвом. З ним пов’язані такі принципи життя, як гуманізм і милосердя.

Уже традиційно всі чекають добра на День святого Миколая, коли здійснюються бажання мільйонів дітей. Адже саме цей святий вважається покровителем маленьких діток.
Ми вже починаємо звикати до того, що за сприяння спонсорів часто проводяться дитячі свята, зокрема, День святого Миколая, Новий рік, Старий новий рік тощо. Хоч на мить за їх участі стають щасливими діти-сироти.

День благодійництва. Зробіть добро ближньому!

У сучасному світі поняття благодійності все частіше асоціюється з великими компаніями або окремими багатими людьми, спеціальними благодійними фондами або знаменитими брендами.
Але, погодьтеся, для того, аби у важку хвилину фінансово підтримати тих, хто цього потребує, не обов’язково мати “товстий” гаманець, треба бути щиросердечним і милосердним, вірити в Бога і пам’ятати, що твоя скромна пожертва повернеться колись сторицею.

Справді, приємно усвідомлювати, що ти робиш добро.

А долучитись до благодійної життєвої справи можуть і рівняни. Адже Рівненський Клуб Успішних Людей вже традиційно проводить благодійний проект “Сонечко в долоньках”. Метою заходу є збір коштів для придбання спортивно-реабілітаційного обладнання для вихованців Тучинської спеціалізованої школи-інтернату для дітей з вадами психічного розвитку.

На Рівненщині стартує благодійний проект "Сонечко в долоньках"

Упродовж благодійного вечора на гостей чекає самобутня жива музика, благодійний ярмарок та аукціон, виступ вихованців інтернату, фотовиставка, а також душевне спілкування з цікавими людьми.

Благодійний вечір відбудеться 4 грудня у фойє 2-го поверху Рівненського театру ляльок (вул. С. Петлюри, 15). Початок о 18.15.

Для того, аби допомогти цим діткам, не обов’язково мати великий достаток, треба пройнятися їх болями і проблемами і хоч трішки бути милосердним.

“СОНЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ” - спільний проект Клубу Успішних Людей, Видавничого дому “ОГО” і Фундації імені князів-благодійників Острозьких для дітей Тучинської спеціалізованої школи-інтернату.



За запрошеннями на Благодійний вечір звертайтесь:
Ольга Лук′янова,
керівник Клубу Успішних Людей
тел.: 067 36 303 60
Група КЛУБ УСПІШНИХ ЛЮДЕЙ Вконтакте

Світлана Омельчук,
директор ТОВ “Видавничий дім “ОГО”
тел.: 050 375 13 20

або в редакцію “ОГО”
вул. Шкільна, 2





На правах реклами