Ми у Facebook
30.12.2013, 18:36

Як Новий рік допоможе схуднути: 5 порад рівнянкам від Жіночого Клубу

Довгі зимові канікули викликають не тільки позитивні емоції, а й побоювання. Головне з яких - набрати зайву вагу.
Ми часто даємо собі обіцянки почати відлік нового життя з якогось дня тижня, події або числа. Особливо багато надій буває пов'язано з приходом Нового року. Але настає час корпоративів, щедрих застіль, і всі благі помисли про здоровий спосіб життя відкладаються на далеке «потім».

Порада 1. Забудьте про закупки по Інтернету
Перед святами, особливо новорічними, нам доводиться думати про пошук сувенірів для колег по роботі, друзів і рідних. Сьогодні це відбувається так. Ми сідаємо за комп'ютер, блукаємо якийсь час просторами Мережі і, знайшовши щось більш-менш підходяще, робимо замовлення. Через день-два лунає дзвінок, і в дверях з'являється кур'єр з купою добра.

Приводимо себе у форму до Нового Року!

Ця схема хороша всім, крім одного: ми вкотре пішли шляхом найменшого опору, а значить, непомітно обзавелися зайвими грамами.
Як цього уникнути? Відправитися на шопінг самому! Похід по магазинах - це теж похід. Одягніться в зручний одяг, надіньте спортивне взуття та візьміть на плечі елегантний рюкзачок.

Що подарувати дитині на Миколая та Новий рік?

За час прогулянки доведеться, мабуть, не раз зупинитися на перекус. Найкраще втамувати голод за допомогою заздалегідь припасених фруктів, хлібців та пакету кефіру. А от місць скупчення гамбургерів і картоплі фрі краще уникати. В іншому випадку - забудьте про те, щоб до кінця дня спалити до 1000 калорій!



Порада 2. Скоротіть час застіль
Прагніть на новорічних вечірках більше знайомитися, спілкуватися, танцювати, брати участь у конкурсах і менше сидіти за столом. Краще отримати в скарбничку нові враження та емоції, ніж калорії.



Порада 3. Влаштуйте генеральне прибирання
Наведіть у будинку лад і позбудьтеся мотлоху. Коли це зробити, якщо не під Новий рік? Увімкніть для настрою бадьору музику. 5-6 годин інтенсивної прибирання - і можете сміливо записувати в мінус не менш 500 калорій!



Порада 4. Позбавтеся від стереотипів в їжі
Зробіть над собою зусилля і відмовтеся від тазиків олів'є і гір нарізки на новорічному прийомі. Проекспериментуйте, приготуйте парочку нестандартних і здорових страв. Здивуйте гостей розвагами і власною креативністю, а не кількістю закусок на столі.



Порада 5. Відкривайте нові горизонти
Зробіть собі подарунок у вигляді спортивного інвентарю і починайте освоювати його відразу після зустрічі Нового року. Найкраща альтернатива зайвим кілограмам - активний відпочинок на свіжому повітрі. Почніть нове життя з нових рухів і не залишайте тренування весь наступний рік!



Посмішка дня

Найжахливіше в останні дні перед Новим роком - це те, що в холодильнику повно їжі, але її не можна їсти...

Що подарувати на Новий рік 2014: доступні та оригінальні ідеї подарунків для рівнян





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ