Подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
02.02.2014, 10:21

Рівнянам розкажуть, яка їжа забирає їхнє здоров'я

Фото: foodforsport.ru

Ми навіть не підозрюємо, що ми їмо. Але не треба панікувати, адже рівняни мають нагоду дізнатись про усі небезпечні та корисні властивості їжі.
Якщо подібні питання якимось чином Вас хвилюють і мають для Вас важливість, запрошуємо до розмови в клубі "ВІВАСАН".

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ:
Від якого прояву батьківської любові дитину рятує температура вище +39 градусів?
Які смаколики загрожують дитячому здоров'ю і перетворюють життя батьків у дороге пекло?
У якому продукті харчування для дітей і дорослих є аналог прального порошку?
Який популярний продукт кожен день наближає нас до раку?
Коли шкідник у продуктах харчування - благо?
Чому в м'ясному відділі можна вірити власним очам?
Про що вперто мовчать виробники харчових продуктів?
Які секрети є у базарних торговців?
Кому вигідна наша неграмотність?
Які продукти на полицях супермаркетів смертельно небезпечні?
Які є варіанти виходу з ситуації?

Правильно вживаємо НЕкорисні продукти

У вівторок, 4 лютого, у Банкетному залі ресторану "Шкварочка" відбудеться зустріч на тему "ОБЕРЕЖНО: ЇЖА і не тільки. Правила виживання для сучасних людей".

У програмі: аромачаювання, дегустація, цінна практична інформація, обмін думками, і, як завжди, звісно ж, приємне спілкування.

Початок - 18.00. Вартість участі - 40 грн.

5 продуктов, которые нельзя есть на завтрак

Своїми знаннями з вами поділяться:

Ольга Лук'янова - фахівець з ароматерапії і аромапсихології, практичний досвід роботи в харчовій промисловості 14 років, мама трьох дітей.

Юліанна Мельник - фахівець з харчових технологій, компанія «Рівненські Смакові Технології», мама.

Надія Карунас - реабілітолог, консультант зі здорового харчування, мама двох дітей.
Коментарі: