Ми у Facebook
03.03.2014, 16:42

Актуальні весняні сумки для рівнянок [+Фото]

Будь-яка жінка не обходиться без сумок. Їх в арсеналі прекрасних дам має бути кілька; відповідно порам року і прямому призначенню. Жіночий Клуб разом із вами, любі пані, обирає обновку.
Модні покази у Парижі, Мілані, Нью-Йорку і Лондоні вже продемонстрували сумки весни 2014.





Бренди зі шкіри пітона й крокодила залишаються актуальними. Класичні форми, універсальність і екзотика - відмінні риси фактурних сумок зі шкіри рептилій або їхньої імітації. Віддаємо перевагу коричневому, чорному, темно-зеленому кольорам у поєднанні з офісним вбранням. А в повсякденному житті і для зустрічей з подругами не знехтуйте яскравими кольорами або їхнім міксом.

Модні гумові чобітки



Звичайно ж, модниць цікавить розмір модної весняної сумки цього року. Зручні великі і місткі моделі з нами і в цьому сезоні. Але маленькі сумочки не відстають! У колекціях усіх дизайнерів - клатчі або міні-сумки зі шкіри, замші, пластика з обробкою пір'ям і стразами та з принтами у вигляді написів.

Забудьте про халат і капці!





Буде популярною мобільна сумка-пакет з м'яких матеріалів, яка при необхідності з невеликого варіанту легко перетвориться у містку модель. Виручить і жіночий рюкзак для міста з тканини або шкіри.

Посмішка дня
У мене тільки що намагалися витягнути з сумочки гаманець. Наївні, я його сама там знайти не можу!

Фото з сайтів: fashiony.ru, www.your-journal.ru, yappi-nn.ru, 100.i.aliimg.com, exotickozha.ru





На правах реклами