Ми у Facebook
07.12.2013, 09:06

Домашній одяг — геть старі халати!

Приходячи додому з роботи, кожен прагне комфорту та затишку. Тому ми перевдягаємося в домашній одяг. Для жінки дуже важливо і вдома відчувати себе зручно та привабливо.

Найчастіше, домашній одяг для багатьох рівнянок - це старі, але зручні речі, які одягати для виходу на роботу або прогулянку вже не можна, тому що вони або вийшли з моди або втратили свій зовнішній вигляд, а вдома носити можна. Одяг для дому має бути дуже зручним, не ускладнювати рухів. Але потрібно, щоб він був і модним: жінка повинна залишатися привабливою завжди.

Модельєри працюють над різними варіантами одягу для дому та пропонують багато дизайнерських моделей. У сучасній індустрії виробництва домашнього одягу халати мають цікаве забарвлення і оригінальний крій. Це може бути й яскравий шовк, і варіант з вишуканою вишивкою, мереживом, розписом або прикрасами.

Причаруй мене... або Жіночі секрети спілкування





Дуже популярні трикотажні костюми для домашнього відпочинку.







Жіночі сорочки для сну – теж домашнє вбрання. Сорочки з шовку, шифону створюють приємне відчуття на тілі і виглядають дуже сексуально та ніжно. З настанням холодів можна купити жіночу піжаму.







Будьте обережні - робота домогосподарки призводить до стресу і сварок у сім'ї

Будьте і вдома привабливою для своїх коханих та близьких!





Посмішка дня

Розмова двох подруг:
- Ти знаєш, коли я постала перед ним у новому світлі, у всій своїй новій білизні з мереживом... Мені на мить здалося, ніби він хоче зрадити мені зі мною…





На правах реклами