Ми у Facebook
25.02.2014, 12:36

Скоро весна: рівнянкам час взувати гумові чобітки!

Ще кілька років тому мова про гумові чоботт заходила лише при згадці роботи в городі або поході в ліс. Але це взуття зайняло міцне місце в якості завжди модного і дуже практичного елемента гардеробу.
Сучасні гумові чоботи зовсім не схожі на «совкове» взуття з товстої і важкої гуми, в якій нога відчувала себе досить не комфортно. Сьогодні в них немає і натяку на минулі вади. М'який і легкий матеріал, якісна обробка внутрішньої частини, утеплення, оригінальна обробка дозволяють дібрати чоботи з гуми до будь-якого одягу.

Стежимо за своєю зовнішністю

Чоботи яскравих забарвлень з цікавим принтом, наприклад, з геометричним або квітковим орнаментом, поєднуються з однотонним верхом. Допустимі сміливі експерименти комбінування з сукнями, широкими спідницями, шортами. Оригінальний контраст білого з жовтим, червоного або фіолетового з чорним привнесуть родзинку в сумну негоду і, навіть, допоможуть подолати осінню депресію.



Любителів спортивного стилю порадують високі гумові кросівки всіх кольорів веселки. Ноги в них будуть завжди сухими - дають гарантію виробники. Тим, хто цінує свій індивідуальний стиль, сподобаються чоботи з пластикових дисків. Цікаво, що можна відрізати окремі диски, створивши тільки ваше взуття. А чобітки компанії Shuella легко помістити в сумочку. А ще цю модель можна просто надіти на те взуття, в якій ви вийшли з дому, і тоді вас не застане зненацька раптом весняний дощ.

Модні светри для рівнянок



І пам'ятайте про аксесуари. Стильні парасолька, шарф, рукавички доповнять будь-які гумові чоботи, і, звичайно ж, убережуть від негоди.

Посмішка дня
Вовочка взуває гумові чоботи. Мама йому каже:
- Вовочко, на вулиці сухо, бруду і калюж немає.
- А я знайду, - весело відповідає він.

Фото з сайтів: www.segodnya.ua, st-fashiony.ru, www.motor-jeans.ru





На правах реклами