Ми у Facebook
07.09.2014, 10:14

На сесії Рівнеради Олександр Бабат не залишився байдужим до бійців АТО

Сьогодні кожен допомагає військовим, які відстоюють незалежність нашої держави, як може і чим може. Депутати Рівнеради теж не стоять осторонь підтримки армії. Але хтось віддає перевагу гучним заявам, а інші — конкретним справам.
На сесію Рівненської міської ради прийшли представники Козацької сотні Майдану, які попросили 30 комплектів військового одягу для використання в зоні АТО.

Депутати спочатку пообіцяли добровольцям підтримати їхнє прохання і “скинутися” грошима, аби придбати форму. Але згодом, як це часто буває, конкретне питання почало “тонути” в демагогії. Дехто з депутатів почав з'ясовувати, які політичні сили можуть стояти за проханням захисників Вітчизни, хто саме з громадських організацій та активістів їх підтримує та знає. Нібито на фронті саме це зараз головне... Договорились до того, що дехто почав сумніватись: чи дійсно ці люди воюють. Розчарувавшись у дієвості депутатського слова, бійці АТО з образою залишили сесійну залу. Кошти для них пожертвувала лише незначна частина депутатів.

Тоді депутат Рівнеради Олександр Бабат взяв ініціативу в свої руки. Він вийшов за добровольцями з сесійної зали в коридор і запропонував їм свою допомогу.

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає рівненським школам

- Я зателефонував у магазин, де продається військовий одяг, і забронював для хлопців 30 комплектів, - небагатослівно розповів депутат. - Просто мені стало прикро за деяких своїх колег-депутатів. Людей, які проливають кров за Україну, виставили як жебраків. Шкода, що питання допомоги армії, яке зараз є питанням номер один, можуть забалакати політичними заявами та сумнівами. А вони зараз не на часі, коли всім разом потрібно рятувати нашу державу.

ВІДЕО: Олександр Бабат - у політичному ток-шоу "ТелеМайдан" на "Рівне 1"

Активіст рівненського Майдану Анатолій Полюхович, який супроводжував добровольців на сесії Рівнеради, розповів OGO.ua продовження цієї історії:

- Ми поїхали в магазин, туди під'їхав і Олександр Бабат. Він одразу оплатив 30 комплектів армійського одягу, хлопці забрали його і відразу вирушили на Маріуполь. А перед тим бійці сказали: більше б таких депутатів.

Фото порталу "Четверта влада"





На правах реклами