Ми у Facebook
30.05.2014, 14:35

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": гості - Микола Панащук та Олександр Бабат [+Відео]

29 травня в ефірі телеканалу "Рівне 1" вийшов черговий випуск політичного ток-шоу "ТелеМайдан". Співрозмовниками ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк стали співзасновник Демократичної партії України Микола Панащук та депутат Рівнеради, член фракції "Батьківщина" Олександр Бабат. Дивіться відео!
Темою розмови в студії "ТелеМайдану" стали підсумки позачергових виборів Президента України, можливість проведення дострокових виборів до місцевих рад, прогноз розвитку суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації після виборів.

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": телеміст Рівне - Харків - Черкаси [+Відео]

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

"ТелеМайдан": телеміст "Рівне - Запоріжжя" на "Рівне 1" [+Відео]

Дивіться відеозапис програми за 29 травня!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ