Ми у Facebook
14.05.2014, 18:48

"ТелеМайдан": телеміст "Рівне - Запоріжжя" на "Рівне 1" [+Відео]

13 травня у прямому ефірі ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1" відбувся телеміст із циклу "Новий Президент - очікування регіонів" у рамках проекту, підтриманого Незалежною асоціацією мовників. Про очікування від майбутнього глави держави говорили експерти та активісти з Рівного та Запоріжжя.
Телерадіокомпанія "Рівне 1" стала одним із переможців конкурсу НАМ на проведення телемостів між різними регіонами України, подавши на нього проект "ТелеМайдан". Відтак, Перший місцевий отримав можливість провести телемости з трьома регіональними телеканалами України.

ВІДЕО: Народний депутат Микола Кучерук - на "ТелеМайдані"

Перший телеміст об'єднав "Рівне 1" і телекомпанію "Алекс" із Запоріжжя. Гостями студії Першого місцевого стали директор Департаменту промисловості та інфраструктури Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк, активіст рівненського Майдану Святослав Клічук, засновник незалежної преси на Рівненщині Віктор Данилов, податковий консультант, підприємець Олена Хотенко та директор рівненського Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська.

ТелеМайдан: нардеп Юрій Благодир про ситуацію на сході та проведення референдуму [+Відео]

А під час другого телемосту, який відбудеться 15 травня, рівняни спілкуватимуться з Харковом (ТРК "Симон") та Черкасами (ТРК "ВІККА"). У студіях усіх міст-учасників проекту будуть присутні експерти та громадські активісти з відповідного регіону. Як і під час першого телемосту, вони обговорюватимуть очікування від майбутнього Президента в політичній та економічній сферах, а також даватимуть настанови майбутньому главі держави щодо збереження єдності, територіальної цілісності нашої країни. Передбачені й включення з рівненського Майдану, а також - запитання від інтернет-користувачів.

ВІДЕО - Депутати Рівнеради про відзначення 9 Травня та незаконні будівництва

Дивіться телеміст "Рівне - Харків - Черкаси" у прямому ефірі "ТелеМайдану" на "Рівне 1" у четвер, 15 травня, о 20.15.

А поки що - перегляньте відеозапис першого телемосту, який об'єднав Рівне та Запоріжжя!










На правах реклами