Ми у Facebook
18.05.2014, 19:39

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": телеміст Рівне - Харків - Черкаси [+Відео]

15 травня у прямому ефірі ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1" відбувся другий телеміст із циклу "Новий Президент - очікування регіонів" у рамках проекту, підтриманого Незалежною асоціацією мовників. Про очікування від майбутнього глави держави говорили експерти з Рівного, Харкова та Черкас.
Телерадіокомпанія "Рівне 1" стала одним із переможців конкурсу НАМ на проведення телемостів між різними регіонами України, подавши на нього проект "ТелеМайдан". Відтак, Перший місцевий отримав можливість провести телемости з трьома регіональними телеканалами України.

"ТелеМайдан": телеміст "Рівне - Запоріжжя" на "Рівне 1" [+Відео]

Перший телеміст об'єднав "Рівне 1" і телекомпанію "Алекс" із Запоріжжя. Він відбувся 13 травня. А у четвер, 15 травня, рівняни під час "ТелеМайдану" поспілкувались із Харковом (ТРК "Simon") та Черкасами (ТРК "ВІККА"). У студіях усіх міст-учасників проекту були присутні експерти та громадські активісти з відповідного регіону. Гостями "ТелеМайдану" на Першому місцевому цього разу стали голова Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк, директор ТзОВ "Санком-Рівне", депутат Рівнеради Святослав Євтушенко, редактор "Рівненської газети", журналіст Видавничого дому "ОГО" Ольга Данилюк та віце-президент Української асоціації маркетингу Олександр Гладунов. Як і під час першого телемосту, вони обговорювали очікування від майбутнього Президента в політичній та економічній сферах, а також давали настанови майбутньому главі держави щодо збереження єдності, територіальної цілісності нашої країни. Відбулись в ефірі "ТелеМайдану" і включення з рівненського Майдану, а також прозвучали коментарі від інтернет-користувачів.

"ТелеМайдан": депутати Рівнеради - про рівненський бурштин та незаконні будівництва [+Відео]

Перегляньте відеозапис телемосту, який об'єднав Рівне, Харків та Черкаси!







"ТелеМайдан" запрошує до співпраці політиків і громадських діячів Рівненщини





На правах реклами