Ми у Facebook
23.04.2014, 09:55

"ТелеМайдан" запрошує до співпраці політиків і громадських діячів Рівненщини [+Відео]

У четвер, 24 квітня, на телеканалі "Рівне 1" вийде черговий випуск політичного ток-шоу "ТелеМайдан" - дискусійного майданчика з актуальних питань життя Рівненщини. "ТелеМайдан" запрошує до співпраці всіх, кому є що сказати громаді області!
Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

Гостями першого випуску "ТелеМайдану" були голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок та представник громадянської мережі "ОПОРА" Роман Мартин, другого - голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов та лідер "Правого сектору" на Рівненщині Роман Коваль, а в третьому випуску програми співрозмовниками ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк стали депутати Рівнеради Юрій Запорожець та Павло Шамшин.

Ви - політик, громадський діяч, підприємець, депутат, людина з активною життєвою позицією і небайдужим ставленням до навколишнього життя? Вам є що сказати громаді Рівненщини? Тоді запрошуємо до співпраці у проекті "ТелеМайдан"! Контактний телефон з питань співпраці: (050) 339 33 34, електронна адреса - elena@ogo.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ