Ми у Facebook
03.09.2014, 12:00

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає рівненським школам

Свято Першого дзвоника в ЗОШ №11 та НВК №12 Рівного цьогоріч вийшло особливим: навчальні заклади отримали цінні подарунки від депутата Рівнеради Олександра Бабата. Народний обранець допомагає цим школам вже не перший рік, і нинішній Першовересень не став винятком.
- Я працюю директором вже сім років, і кожного року Олександр Бабат співпрацює з нашим навчальним закладом, - не приховує задоволення директор НВК № 12 Вікторія Лагодюк. - Цього року Олександр Володимирович подарував школі плазмову панель. А в попередні роки наш депутат допоміг школі облаштувати кулінарну майстерню, подарував холодильник, зробив ремонт у двох роздягалках біля спортивного залу на другому поверсі. Ми надзвичайно вдячні Олександру Бабату за його багаторічну підтримку НВК №12.

ВІДЕО: Олександр Бабат - у політичному ток-шоу "ТелеМайдан" на "Рівне 1"

Ще одна підшефна школа Олександра Бабата на його виборчому окрузі — загальноосвітня школа № 11. До 1 вересня депутат подарував закладу ноутбук та принтер. А в попередні роки Олександр Бабат допоміг обладнати шкільні класи сучасними партами.

У Рівному відкриють новий садочок та додаткову групу

- Ми з радістю прийняли такий подарунок. Дякуємо Олександру Бабату за турботу про нашу школу, - каже директор ЗОШ №11 Лариса Синяк.

Цьогоріч на Рівненщині навчатиметься на 2 тисячі дітей більше

Олександр Бабат представляє в Рівненській міській раді виборчий округ № 18, що в районі автовокзалу. Мешканці вулиць, розташованих на цьому окрузі, знають свого обранця як людину конкретних справ, яка не перший рік вкладає власні кошти в благоустрій округу та допомогу його мешканцям. Наймасштабніший соціальний проект Олександра Бабата — це облаштування зупинки на вулиці Данила Галицького. На це депутат витратив понад 100 тисяч гривень власних коштів. Благоустрій будинків і дворів, облаштування дитячих майданчиків, зміцнення матеріально-технічної бази шкіл, адресна допомога соціально незахищеним верствам населення — це постійні складові депутатської діяльності Олександра Бабата.





На правах реклами