Ми у Facebook
08.02.2015, 12:30

Де і коли на Рівненщині випускники проходитимуть пробне ЗНО

Пробне ЗНО на Рівненщині пройде у березні, і для цього на території області буде створено 22 пункти незалежного оцінювання. Цьогоріч вартість одного тесту становить 89 грн.
Відповідно до спільного наказу управління освіти і науки Рівненської ОДА та Львівського Регіонального центру оцінювання якості освіти випускники шкіл області мають можливість пройти пробне тестування цього року у 22 пунктах.

П’ять – створено в обласному центрі. Це - загальноосвітні школи м. Рівного за числом 1, 6, 9, 13 та 24. Решту – в навчальних закладах усіх районів області.

Нагадаємо, пробне ЗНО школярі краю зможуть пройти у березні цього року. 21 березня відбудеться перевірка знань з української мови і літератури (базовий або поглиблений рівень за вибором), а 28 березня – з математики (базовий або поглиблений рівень за вибором); історії України; географії; біології; іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської); хімії; фізики; російської мови.

Пробне тестування є платним для учасників і неприбутковим для організаторів. Вартість одного тестування для кожного учасника складає 89 гривень.

А саме ЗНО проходитиме з 24 квітня до 26 червня 2015 року.







Статті до теми:

Школа журналістики на Рівненщині запрошує учнів 9-11 класів [ПОДАТИ ЗАЯВКУ]

Найдивніші традиції святкування Дня студента





На правах реклами