Ми у Facebook
01.10.2015, 21:00

Головним сенсом всіх наших фотографій є наша історія, точніше історія нашого життя

Однією з частин нашої історії є діти. Наші діти, діти наших знайомих. Вони такі безпосередні і цим цікаві. Якщо звичайно їх вже не зіпсували «позуванням».
Давайте спробуємо розібратися, що потрібно для того, що б вийшли гарні фотографії дітей. Використовуючи кілька порад, ви зможете в рази поліпшити фотографії дітей.

Одне з найголовніших правил у всіх фотографіях - це задати собі питання: «Про що фотографія?». Про що ми хочемо розповісти в ній. Як не дивно, але відповівши на це питання, фотографії вже стають кращими і цікавішими.



І так перше - це сенс. Друге - це фон. Постарайтеся, щоб за дитиною, навіть якщо вона бігає, був рівномірний фон. Щоб в підсумку не стирчали з голови гілки або стовпи. Для більш цікавої фотографії краще розташовувати дитину на фотографії не по центру, а трохи збоку, так би мовити, по лініях третин. Ну і не забувайте, що оптимально фотографувати дитинй на рівні її очей. Присядьте до рівня дитини і зробіть фотографію.

Намагайтеся закарбувати дитину такою, якою вона є, а не змушувати її позувати і посміхатися. Інакше, через час, дитина буде ховатися від вас, як тільки ви будете брати фотоапарат в руки.

Фотограф: Алексей Бадер.

За матеріалами: slavgorod.com.ua.

Статті до теми:

Рівненський фотограф радить закарбовувати миті щастя

Відомий фотограф показав як виглядають стильні бабусі. [Фото]

ТОП – 7 секретів весільної фотосесії від рівненського фотографа





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ