Ми у Facebook
13.10.2015, 12:45

У Рівному зіграли два стартових тури Бізнес-ліги ОГО 2015 [Фото+Відео]

Минулого вікенду відбулися перший та другий тури футзального чемпіонату «Бізнес-ліга «ОГО» 2015. Прогнозовано після перших матчів турніру лідерство захопили фаворити змагань – команди «Комфорт-сервіс» та «Рівнегаз».
Результати матчів першого туру: «Комфорт-сервіс» - ОГО – 8:3, «Альянс» - «Рівнегаз» - 3:5, «Граніт» - «Феміда» - 3:5, «Дубок» - «Інститут права НУВГП» - 3:3

Поєдинком-відкриттям «Бізнес-ліги ОГО 2015» стала гра срібного та бронзового призерів минулорічного чемпіонату. Перевага «комфортівців» у грі проти журналістів відчувалася на протязі всього поєдинку, що і дозволило, в підсумку, їм упевнено перемогти. Саме у цьому матчі був забитий перший гол турніру, який записав на свій рахунок Максим Новосад із «Комфорт-сервіс».

Також у перший ігровий день чемпіонату відбулася битва абсолютних дебютантів змагань – ні «Дубок», а ні «Інститут права НУВГП» раніше в Бізнес-лізі участі не брали. Зустріч виявилася по справжньому бойовою і завершилася нічийним результатом.

Результати матчів другого туру: «Комфорт-сервіс» - «Альянс» - 8:1, ОГО - «Дубок» - 4:6, «Граніт» - «Рівнегаз» - 3:5, «Феміда» - «Інститут права НУВГП» - 3:9

А от у другий ігровий матч-день дебютанти Бізнес-ліги здобули свої перші перемоги. Так студенти з НУВГП просто розгромили досвідчених прокурорів із «Феміди», а «Дубок» лише в кінцівці поєдинку зумів вирвати перемогу в матчі з ОГО.

Наразі, після двох турів у Бізнес-лізі ОГО лідирують «Комфорт-сервіс» та «Рівнегаз» (по 6 очок), далі йдуть «Інститут права НУВГП» та «Дубок» (по 4 бали), у «Феміди» три очки і жодного поки що не набрали ОГО, «Граніт» та «Альянс».

Наступний тур турніру пройде вже у середу, 14 жовтня. Зокрема, в цей день між собою зіграють лідери – «Рівнегаз» та «Комфорт-сервіс».

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Чемпіонаті «Бізнес-ліга ОГО» визначився останній учасник

У Рівному стартує 16-й Чемпіонат «Бізнес-ліга ОГО»
















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ