Ми у Facebook
09.10.2015, 16:00

У Чемпіонаті «Бізнес-ліга ОГО» визначився останній учасник

Останнім восьмим учасником цьогорічного Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» стала команда Інституту права НУВГП. Таким чином, «правники» встигнуть взяти участь вже у першому турі змагань, котрий відбудеться вже найближчої суботи, 10 жовтня.
Крім команди Інституту права НУВГП участь у Чемпіонаті візьмуть «Комфорт-сервіс», «Рівнегаз», ОГО, «Альянс», «Граніт», «Феміда» і «Дубок». Всі учасники проведуть по сім поєдинків.

Матчі проходитимуть у Технікумі технології та дизайну Національного університету водного господарства. Турнір планується завершити 31 жовтня, коли і буде зіграно останній тур.

Першим матчем першого туру стане поєдинок між «Комфорт-Сервісом» та ОГО, який розпочнеться о 9:00 в суботу, 10 жовтня. Після цього в двобої зійдуться трикратний переможець Бізнес-ліги «Рівнегаз» та «Альянс», далі зіграють «Граніт» та «Феміда», а завершить ігровий день поєдинок між «Дубком» та «Інститутом права».

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Бізнес-ліга ОГО 2014» - як це було

У Рівному стартує 16-й Чемпіонат «Бізнес-ліга ОГО»

Нагадаємо, що у змаганнях взірця 2014 року взяли участь 14 команд. Основна боротьба за перемогу у торішній «Бізнес-лізі» розгорнулася між традиційним фаворитом «Рівнегазом», який до цього двічі перемагав у турнірах 2012-2013 років та «Комфорт-Сервісом». Обидва колективи пройшли всі дванадцять турів не тільки без поразок, але й без нічиїх, обігравши всіх своїх суперників. Вирішальним став поєдинок у останньому турі, коли «газовики» в очній дуелі переграли «комфортівців» 6:3 та втретє поспіль стали кращими у Чемпіонаті «Бізнес-ліга ОГО».






На правах реклами