Ми у Facebook
06.10.2015, 16:15

«Бізнес-ліга ОГО 2014» - як це було [+Відео]

Вже найближчими вихідними в Рівному розпочнуться традиційні аматорські змагання з футзалу «Чемпіонат «Бізнес-ліга ОГО». Цей турнір стане шістнадцятим за ліком і боротьба в ньому за призові місця обіцяє бути не менш затятою, ніж у попередньому – п'ятнадцятому.
Нагадаємо, що у змаганнях взірця 2014 року взяли участь 14 команд, щоправда до фінішу дійшли тільки тринадцять – після кількох поєдинків із дистанції зійшли футболісти з «Чернігівського».

Основна боротьба за перемогу у «Бізнес-лізі» розгорнулася між традиційним фаворитом «Рівнегазом», який до цього двічі перемагав у турнірах 2012-2013 років та «Комфорт-Сервісом». Обидва колективи пройшли всі дванадцять турів не тільки без поразок, але й без нічиїх, обігравши всіх своїх суперників.

Вирішальним став поєдинок у останньому турі, коли «газовики» в очній дуелі переграли «комфортівців» 6:3 та втретє поспіль стали кращими у Чемпіонаті «Бізнес-ліга ОГО».

На третьому місці в турнірній таблиці фінішували журналісти із «ОГО», які до останнього туру вели заочну боротьбу із «Агроресурсом» за бронзу.

Кращим дебютантом за результатами турніру стала «Митниця», приз «За волю до перемоги!» отримав «Агроресурс», відзнаку «Справедливої гри» - «Меркурій».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

"Бізнес-ліга "ОГО": переможців визначено!

У Рівному стартує 16-й Чемпіонат «Бізнес-ліга ОГО»

Кращі в індивідуальних номінаціях: голкіпер - Юрій Свінарчук («Меркурій»), захисник - Вадим Швець («Комфорт-сервіс»), нападаючий - Віктор Панасюк (ОГО), бомбардир - Юрій Сульжик («Рівнегаз», 42 голи).

Призери Чемпіонату «Бізнес-ліга ОГО» та володарі Кубка ОГО










На правах реклами