Ми у Facebook
01.08.2016, 17:40

Омельчук першим із рівнян вступить у боротьбу за олімпійські медалі – розклад змагань [+Відео]

Переможець Кубка світу зі стрільби з пневматичного пістолету рівнянин Олег Омельчук разом з колегами по українській збірній прилетів до Ріо. Сам він перший з-поміж рівненських спортсменів, які виступатимуть на Олімпіаді, розпочне змагання за медалі.
«Останні підготовчі збори проходили в Польщі. Наразі, відсипаємось, адаптуємось, готуємось. Як на мене, то до такої зміни в часі легше звикати, ніж якщо б час переводився вперед. Близько трьох місяців тому на змаганнях Кубка світу ми випробовували олімпійський тир. Він краще, ніж був у Лондоні, цього разу це не тимчасова споруда, а постійно діючий комплекс», - розповів рівненський стрілок.

Змагання у Олега Омельчука стартують вже у перший день Олімпійських ігор – 6 серпня, коли визначатимуть найкращого у стрільбі з пневматичного пістолету на дистанції 10 метрів.

«У нас дуже непередбачувані змагання. До того ж, це Олімпійські ігри. Усі найсильніші спортсмени світу братимуть участь. Можна виокремити спортсменів з Кореї, Японії, Китаю, але слабких тут не буває», - зазначив Олег Омельчук.

А напередодні в Олімпійському селищі Ріо-де-Жанейро було урочисто піднято український прапор. На честь участі команди в Іграх ХХХІ Олімпіади пролунав гімн України.

Традиційна церемонія підняття державних прапорів країн-учасниць передує офіційному відкриттю кожних Олімпійських ігор і символізує готовність олімпійців країни до участі в Іграх.

В урочистій церемонії взяли участь президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, віце-президент НОК, Олімпійський чемпіон Валерій Борзов, Посол України в Бразилії Ростислав Троненко, шеф місії української делегації, призер Олімпійських ігор Ніна Уманець, спортсмени і тренери.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль



Нагадаємо, що 5 серпня у бразильському Ріо-де-Жанейро стартує найграндіозніша спортивна подія чотириріччя – Ігри XXXI Олімпіади.

206 українців змагатимуться у 27 видах спорту, а щоб вболівальникам було зручніше палко підтримувати кожного спортсмена, вашій увазі пропонується довідник «День за днем».

Звертаємо вашу увагу, що у довіднику вказаний офіційний час змагань столиці Ігор, тобто +6 годин від київського.






На правах реклами