Ми у Facebook
18.07.2016, 20:00

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Сім спортсменів з Рівненської області увійшли до складу збірної України, яка незабаром візьме участь в Іграх ХХХІ Олімпіади. Олімпійські змагання пройдуть з 5 по 21 серпня в Ріо-де-Жанейро, Бразилія.
До латиноамериканської країни поїде п’ять легкоатлетисток – Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Ольга Котовська, Світлана Станко та Олена Колесниченко.

У плаванні змагатиметься Михайло Романчук, у стрільбі кульовій – Олег Омельчук.

На переконання заступника голови Рівненської ОДА Світлани Богатирчук-Кривко, рівненські спортсмени гідно представлять Україну на світовій спортивній арені. Адже область вже другий рік поспіль тримає першість у рейтингу спортивної майстерності з олімпійських видів спорту у третій групі, до якої входить третина регіонів України.

Загалом усі спортсмени України, які поїдуть у Ріо-де-Жанейро, розподілені в кожному з 27 олімпійських видів спорту на категорію спортсменів елітної групи, провідної та перспективної груп.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Шестеро рівненських легкоатлетів виступлять на Чемпіонаті Європи в Амстердамі

Тим часом, 17 липня у Падуї пройшли традиційні міжнародні легкоатлетичні змагання. Серед українців, які порадували результатами і призовими місцями в Італії, виявилася і рівнянка.

Ольга Земляк після блискучого заключного етапу в естафеті 4х400 метрів на чемпіонаті Європи в Амстердамі поліпшила свій найкращий результат сезону з «індивідуального» бігу на 400 метрів. Дистанцію вона подолала за 51,18 с, поступившись лише Стефані Енн МакФерзон з Ямайки (50,98 с).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ