Ми у Facebook
07.07.2016, 10:20

Шестеро рівненських легкоатлетів виступлять на Чемпіонаті Європи в Амстердамі

Шість провідних спортсменів Рівненщини вступлять у боротьбу за медалі Чемпіонату Європи з легкої атлетики, який вже стартував у Амстердамі. Вони змагатимуться у бігові, бігові з бар’єрами, естафеті та півмарафоні – загалом, візьмуть участь у розіграші семи комплектів нагород.
В Амстердамі (Нідерланди) у середу, 6 липня, найкращі представники легкої атлетики Старого Світу розпочали боротьбу за медалі Чемпіонату Європи-2016. На голландських спортивних аренах представники Королеви Спорту розіграють загалом 44 комплекти нагород. Повідомляється, що змагання триватимуть до 10 липня.

До української делегації увійшло 85 спортсменів: 39 чоловіків, 46 жінок та 34 офіційні особи. «Рівненська діаспора» у збірній Україні складається з наступних спортсменів:

Слободенюк Вадим - 3000 м з/п

Земляк Ольга - 400 м, 4х400 м

Прищепа Наталія - 800 м, 1500 м

Станко Світлана – півмарафон

Карманенко Катерина - півмарафон

Колесниченко Олена - 400 м з/б

Відзначимо, що відразу четверо - Слободенюк Вадим, Земляк Ольга, Прищепа Наталія, Станко Світлана - представляють Rivne Running Club.

Слідкувати за перебігом подій на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики можна на платформі www.eurovisionsports.tv.

Нагадаємо, що на попередньому чемпіонаті Європи 2014 року в Цюріху (Швейцарія), збірна України посіла 7 загальнокомандне місце, здобувши 2 «золоті», 5 «срібних» та бронзову медаль.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Рівненські легкоатлети зібрали вражаючий врожай нагород у Луцьку

















На правах реклами