Ми у Facebook
04.11.2016, 13:37

Єдиний електронний квиток у Рівному: думки з соцмереж

Впровадження цього нововведення у місті й надалі залишається дискутивним й викликає різноманітні думки.
Мери більше десятка українських міст підтримують впровадження електронного квитка. У Рівному — це доволі довга історія й до цього процесу мають вкрай виважений підхід. У користувачів соцмережі Фейсбук проблема електронного квитка та його подальшого запровадження окреслена у нещодавному матеріалі ОГО викликав різноманітну реакцію.


Великі вчинки звичайних рівнян

Юрій Клекотка: бо мер Рівного сам промишляє маршрутками, а тепер вивезти з тіні такий шмат добра)

Дмитро Якимець: Без цих законодавчих змін е-квиток можна запроваджувати хоч сьогодні, не втрачаючи час та можливих інвесторів. Він буде працювати, але не на усі 100%. Це буде перший етап (прозорість, чіткий підрахунок пасажирів, фіксація пільговиків і тд), а після впровадження згаданих законів спокійно впровадиться другий - комплексний. Причому перший стає фундаментом для другого.

Юрій Плоский: Е-квиток є один, із величезної кількості, надважливої задачі в рамках боротьби з корупціє. та причинами, що її породжують. Я маю на увазі таку річ, як глобальне обмеження обігу готівки, як джерела для формування корупційних грошових потоків. І як же наши мери і інша чиновницька братія обріже собі такий ласий канал?

Vadym Sokolov: Дуже корисна реч. Ними користаються пів-Європи і Ізраїль.

Як рівняни борються з депресією


Віталій Кодря: Хто заваджає мерам його впроваджувати?!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ