Ми у Facebook
03.11.2016, 14:00

Великі вчинки звичайних рівнян

До ОГО звернулася рівнянка Світлана з проханням допомогти віддати пральну машинку в один із соціальних закладів міста.
Зі слів пані Світлани, вони з сім'єю зробили ремонт на кухні, і після ремонтних робіт пральній машинці не знайшлося місця, тому були змушені купувати нову. Хоча попередня машинка чудово працює. Після придбання нової виникла думка віддати хатню помічницю для закладу, який особливо цього потребує.

Рівнянка без допомоги небайдужих людей не зможе ходити



Оскільки “ОГО” неоднарозово опікувалася Рівненським обласним спеціалізованим будинком дитини, що на вулиці Поповича, у Рівному, цього разу наш вибір також впав на цей заклад.

Рівнян благають врятувати 5-місячного малюка



Головний лікар закладу Юрій Святославович КОЖАН розповів, що наше звернення дуже влучне, бо пральні машинки закладу вже старі й досить часто ламаються. Також, пан Юрій повідомив про нестачу памперсів в закладі. Тому Дитячий будинок з великою вдячністю приймає будь-яку допомогу.



Рівнянка Світлана відмовилася фотографуватися та називати своє прізвище, адже переконана, що добрі справи потрібно робити без розголосу. І на публікацію матеріалу погодилася лише після того, як я її переконала, що це чудовий приклад для наслідування для багатьох людей.





Я впевнена, що всі ми перебираємо шафи й відкладаємо зайвий одяг та взуття, замінюємо побутову техніку. Але продати ці речі, або є віддати їх на благодійність – особистий вибір кожного з нас. Якщо ви, шановні читачі, також виберете останнє, ми з радістю допоможемо вам знайти людей або заклади, які цього дійсно потребують.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини