Ми у Facebook
06.01.2017, 19:00

Підсумки року - 2016: Рівняни впроваджують новітнє та екологічне будівництво

Завдяки новітній технології кожен може отримати власний будинок, не витрачаючи зайвих зусиль та грошей.
Два роки поспіль компанія "Волинь-БудЖитло" займається розвитком на Рівненщині екологічного будівництва. Почавши свою діяльність наприкінці 2014 року, компанія упевнено розвивається на ринку будівництва, освоює нові методики та розвиває вміння своїх фахівців.



Діяльність "Волинь-БудЖитло" базується на зрозумілих, простих світоглядних принципах, які отримали назву "Чотири Е". "4 Е" – це екологічність, енергоефективність, економічність та етнічність. Ось що означають ці поняття:

Огляд технологій будівництва хати



Екологічність – забезпечення мінімального рівня шкідливого впливу на здоров’я людини та навколишнє середовище. Тому при будівництві використовуються лише природні матеріали.

Енергоефективність
– будинок швидко прогрівається взимку та охолоджується влітку, і при цьому тривалий час зберігає необхідну температуру повітря. Це дозволяє значно економити на енергоносіях (взимку на опаленні, а влітку на кондиціонуванні).

Економічність
– технології будівництва, які використовуються, дозволяють здешевити сам процес зведення будинку.

Етнічність
– за бажанням замовника, будівництво може бути виконане згідно з українськими традиціями та світоглядом, які були властиві нашим предкам, щоб будівля мала неповторну українську атмосферу.



Найпопулярнішою технологією серед мешканців Рівненщини є технологія каркасного будівництва. Каркасне будівництво – проста, ефективна, екологічна і надійна технологія, яка дозволяє будувати за дуже короткий час. Будинок середніх розмірів можна звести всього за три-чотири місяці. І таке будівництво є більш доступним. Вартість одного квадратного метра такого будинку “під ключ” коштує від 7 800 гривень, тож будинок на 120 квадратних метрів коштуватиме 936 000 гривень, тобто це вартість звичайної двокімнатної квартири. Будинок споруджують як за індивідуальним проектом, так і за вже розробленими типовими проектами, що в свою чергу пришвидшує та здешевлює процес будівництва.

Будівництво хати. Початок



Існує варіант і для тих, хто хоче спорудити будинок власноруч. Достатньо лише придбати вже підготовлений домокомплект та зібрати його згідно з детальними кресленнями та інструкціями по типу конструктора. Ціна такого домокомплекту становитиме від 1560 гривень за квадратний метр площі будинку. При чому той, хто вирішить будуватися самотужки, все одно може розраховувати на консультації від фахівців "Волинь-БудЖитло".



Варто відзначити і ставлення до клієнта у компанії "Волинь-БудЖитло", адже співпраця відбувається через представника компанії, який фахово відстоює інтереси клієнта та виконує функції технічного нагляду на всіх етапах будівництва. І ці принципи дають свої результати – цьогоріч компанія здала уже два об'єкти, а загалом, від початку діяльності, збудували чотири каркасних будинки.

Адреса компанії: м. Рівне, провулок Робітничий, 1.
Телефони: (097)-007-05-07, (0362)-48-97-07.
Офіційна сторінка: v-bz.com.ua . Email: info@v-bz.com.ua


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами