Ми у Facebook
07.02.2017, 10:30

Рівнянка Ольга Земляк перемогла на міжнародному легкоатлетичному турнірі у Франції

Відразу четверо українців стали переможцями міжнародного легкоатлетичного турніру у французькому Мондвіллі: Серед них – і рівнянка Ольга Земляк, яка виявилася найшвидшою на дистанції 400 метрів, показавши час 52,87 секунди.
Крім того, Олеся Повх виграла дистанцію 60 метрів з результатом 7,20 с, Анна Плотіцина перемогла у змаганнях з бігу на 60 метрів з бар’єрами (8,08 с).

Владислав Мазур став переможцем зі стрибків у довжину (7,59 м). Тарас Неледва – четвертий (7,48 м).

Ще низка українців, як повідомили у Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ), також здобула медалі на престижних турнірах. Так, українська легкоатлетка Марина Килипко завоювала бронзову нагороду у змаганнях зі стрибків з жердиною на третьому етапі IAAF World Indoor Tour в німецькому Карлсруе.

Юлія Левченко посіла друге місце на міжнародних змаганнях зі стрибків у висоту «Hustopecske skakani» в чеському Густопече.

Аліна Шух стала переможницею міжнародного турніру з багатоборства в Таллінні, який входить до серії European Athletics Indoor Permit Meetings.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Нагадаємо, рівненська легкоатлетка Ольга Земляк здобула бронзову медаль Олімпійських ігор. Про це вона дізналася лише через чотири з половиною роки після закінчення Олімпіади, яка відбулася у Лондоні в 2012 році. Через дискваліфікацію російської збірної українська команда піднялася з 4-го на 3-є місце.

Як повідомили 1 лютого на офіційному сайті Міжнародного олімпійського комітету (МОК), збірна України отримує бронзову медаль Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні в жіночій естафеті 4 по 400 метрів.

Через позитивну допінг-пробу росіянки Антоніни Кривошапко, росіянки втрачають свою срібну медаль. Відповідно команда України, яка фінішувала четвертою отримує бронзове місце, а команда з Ямайки – срібну.

Разом з Ольгою Земляк бронзові медалі Олімпійських ігор-2012 отримають її партнерки по збірній - Аліна Логвиненко, Анна Ярощук та Наталія Пигида.





На правах реклами