Ми у Facebook
06.04.2017, 08:00

До Рівного завітав заступник міністра молоді та спорту [+Фото]

У вівторок, 4 квітня, заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема відвідав Рівне. Гість із Києва провів зустріч із головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком та його заступником з гуманітарних питань Світланою Богатирчук-Кривко.
Посадовці, зокрема, обговорили питання створення єдиної мережі молодіжних центрів.

Олександр Ярема позитивно відзначив збереження на Рівненщині підліткових клубів та проведення молодіжних заходів всеукраїнського рівня. Адже проекти, котрі подаються на конкурс до міністерства, як правило підтримуються й активно реалізовуються.

Зокрема, у 2016 році на Рівненщині провели чотири заходи всеукраїнського рівня - форум «Українське державництво в образотворчому мистецтві на прикладі творчості Ніла Хасевича», пленер «Державний вектор – національне й модерне», табір «Останній отаман Поліської січі» та акція «Поліська січ».

На 2017 рік Міністерством молоді та спорту України вже підтримано проведення на території області двох всеукраїнських заходів з національно-патріотичного виховання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Крім того, заступник міністра відмітив розвиток пластового руху на Рівненщині. Зокрема, створення пластової оселі у селі Волошки Рівненського району. За словами високопосадовця, такий гарний приклад можуть перейняти для себе інші області.

Олександр Ярема акцентував увагу на збереженні усіх закладів для молоді та створення осередків молодіжної культури в умовах децентралізації.

Також Олександр Ярема взяв участь у роботі семінару “Перспективи розвитку центрів туризму і краєзнавства та молодіжних центрів”, ініційований Громадським сектором Євромайдану, Національною скаутською організацією України “Пласт” у партнерстві з Міністерством молоді та спорту та за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).











Нагадаємо, у вересні минулого року у Рівному перебував з робочою поїздкою Ігор Жданов, міністр молоді та спорту. Тоді він побував у регіональному центрі фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Там він дав обіцянку шістьом паралімпійцям з Рівненщини без затримок виплатити їх призові, а також зіграв у партію в настільний теніс.





На правах реклами