Ми у Facebook
13.04.2017, 07:30

Як не вмерти від перевтоми перед Великоднем?

Страсний тиждень для жінки це передусім час напруги та виснаження через незліченні справи, які традиційно пов’язані суто з Великоднем. Марафон по миттю вікон, поліруванню меблів та складанню великоднього меню добігає кінця, подумайте про своє здоров'я займаючись побутовими справами.
Кілька секретів для господинь як впорядкувати свій передсвятковий робочий графік, щоб передчасно не віддати Богу душу.

1.Христос воскресне, навіть якщо ваші вікна настільки брудні, що через них не видно будинку навпроти. Бо у ці дні важливіше, щоби через вікно вашої душі було видно світло воскресіння. А вікна можна помити і потім.



2.Не намагайтеся зробити ВСЕ. Це і так нереально, але нерви, настрій та здоров’я підірвете запросто.

Як зробити генеральне прибирання в підвалі [+ПОРАДИ]

Звечора складіть собі список запланованих справ, а зранку перегляньте свіжим оком і викресліть ті, що можуть почекати. Головне, щоби побутові справи не витіснили духовних.



3.Не мусите готувати всього самі. Якщо запрошуєте до себе гостей, то нехай кожен принесе з собою щось смачненьке і тоді гостина буде часом спілкування та радості, а не виснажливим марафоном між кухнею та вітальнею.



4.Залучайте до прибирання всіх дієздатних членів родини. Тоді шанси розуміти про що проповідь зростуть у декілька разів. Крім того, для дітей це чудова нагода навчитися взаємодіяти між собою та мати свою частку відповідальності.

Прибирання, клінінг у Рівному

А чоловік буде більше цінувати те, що ви робите заради комфорту та затишку вашої родини, якщо візьме участь у цих турботах.



5.І наостанок: якщо у часі Пасхального Тридення ви замість іти до храму оберете кухню, то так і знайте – жодна страва не варта, щоби заради неї знехтувати святом Христового Воскресіння.



Готуватись до Великодня справа похвальна, потрібно вшановувати традиції, дбати про чистоту оселі та смачні наїдки для рідних і гостей, але не перетворюймо цього на змагання з власними силами та можливостями.

Святковий настрій створює не вміст холодильника, а наповнення душі.

За матеріалами: credo-ua.org





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ