Ми у Facebook
29.07.2017, 17:26

У Рівному відбувся футбольний «Кубок вулиць - 2017» серед юнаків

На протязі двох днів літніх канікул, 26 та 27 липня, Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів в обласному центрі відкритий фестиваль з дворового футболу. На ньому змагалися футбольні команди хлопчаків у двох вікових групах до сімнадцяти років включно.
Як розповів один з організаторів футбольного фестивалю Сергій Яремчук, у перший день змагань за кубок, медалі та дипломи, а також безкоштовні квитки на матчі «Верес» U-21 (Рівне) в українській Прем’єр-лізі змагалися молодші учасники фестивалю віком до чотирнадцяти років. Найсильнішого у цій віковій групі визначали між собою дванадцять колективів не лише Рівного, але й всієї області.

У підсумку, переможцями та призерами в групі до 14 років (включно) стали:

1 місце – команда «Центр»;
2 місце – команда «Янтар»;
3 місце – команда «Мельника».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кубок вулиць» з дворового футболу завоювали футболісти з Клевані

У Костополі та Дубно відбулися зональні змагання з дворового футболу

На другий день змагань кращих визначали старші хлопці віком до 17 років. У цій групі визначити кращу команду на «Кубку вулиць – 2017» виявило бажання чотирнадцять колективів.

Переможцями та призерами в групі до 17 років (включно) стали:

1 місце – команда «Малібу – York»;
2 місце – команда «Буковель»;
3 місце – команда мікрорайон «Мокрий».

Нагадаємо, минулого року в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» в Рівному також було проведено відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць-2016». Найсильнішими у такому специфічному виді спорту стали гості Рівного - гравці команди «Фаворит» з Клевані.

А на початку літа також в обласному центрі відбувся ще один футбольний турнір для дворових команд – Перший «Кубок Північного». Як повідомив один з організаторів дитячого турніру Віктор Радовенчик, "перший кубок "Північного" отримав свого власника! У жвавому протистоянні перемогла команда "Алмаз"! Вітаємо чемпіонів!!"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ