Ми у Facebook
03.08.2016, 17:20

«Кубок вулиць» з дворового футболу завоювали футболісти з Клевані [+Фото]

В рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» в Рівному було проведено відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць-2016». Найсильнішими у такому специфічному виді спорту стали гравці команди «Фаворит» з Клевані.
Фестиваль тривав протягом двох днів. В перший день боротьбу на груповому етапі розпочали 28 команд. Путівку до другого (фінального) дня отримали лише сім кращих колективів. Всього в заході взяло участь 224 учасники, котрі представляли команди з міста Рівного, Рівненського та Здолбунівського районів.

Такі змагання проводяться з метою популяризації футболу, як найдоступнішого виду спорту в системі фізичного виховання та проведення активного дозвілля дітей в літній канікулярний період.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненської міської ради і Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За підсумками двох днів змагань бронзові нагороди дісталися команді «Адміни клітки» з Рівного (вулиці Соборна та вулиці Київська). Срібло зуміла вибороти збірна команда з мікрорайонів Ювілейний та Північний. Золото і «Кубок вулиць – 2016» з дворового футболу здобула команда «Фаворит» (смт Клевань). Кращим гравцем турніру став Федік Дмитро з команди «Ураган» (мікрорайон «Північний»), за що отримав нагороду від Рівненської міської федерації футболу.

Організатори змагань нагородили призерів дипломами та медалями, а тріумфатори отримали право ще й підняти над головою «Кубок вулиць-2016».

Нагадаємо, що наприкінці травня дві команди з Сарн стали переможцями обласних змагань з дворового футболу, фінальний етап якого відбувся у Рівному. А в минулому році «Маяк» з Сарн під керівництвом тренера Анатолія Лєсніка стала першим чемпіоном України з футболу серед дворових команд. Відзначимо, що сарненчани змагалися у віковій групі дітей 13-14 років.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кращими дворовими командами області стали сарненський «Маяк» та «Тайм» із Здолбунівщини

У Костополі та Дубно відбулися зональні змагання з дворового футболу
















На правах реклами