Ми у Facebook
13.05.2015, 14:45

У Костополі та Дубно відбулися зональні змагання з дворового футболу [+Фото]

8 травня в Дубно та Костополі відбулися зональних змагання із дворового футболу. Переможці та срібні призери відбірних груп 16 травня Рівному визначать кращу команду, котра представлятиме нашу область на всеукраїнському рівні.
Як розповіли кореспонденту «ОГО» в управління молоді та спорту Рівненської ОДА у Костопіль та Дубно з’їхалися переможці першого етапу, який проводився протягом квітня у районах та містах обласного значення.

У дубенській зоні серед молодших гравців (13-14 років) перемогу виборола команда «Дубно». Друге місце дісталося команді «КАМАЗік» з села Острожець Млинівського району.

У старшій групі (15-16 років) перемогла команда «Колос» з Радивилівського району. Путівку до обласного етапу змагань виборола також команда «Тайм» зі Здолбунівського району.

У костопільській зоні у молодшій віковій групі першими фінішували рівненські хлопчаки з команди «Імпульс», перегравши однолітків із Сарн.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У чемпіонаті та першості області з футболу зіграно матчі 2 туру

Перший тур чемпіонату області з футболу приніс перші несподіванки

Серед старших гравців у фінальному поєдинку зійшлися також сарненчани та рівненчани. І знову команда «Олімпія» з обласного центру не залишила суперникам жодних шансів.

Остаточне «з’ясуванні стосунків» серед дворових футбольних команд на обласному рівні, в якому участь візьмуть і переможці, і срібні призери зональних змагань, заплановано на 16 травня у Рівному.

Відзначимо, що переможці та призери Другого етапу змагань були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.













На правах реклами