Ми у Facebook
03.09.2017, 17:00

Підсумки тижня: хабарі-наркотики, відкриття новенької школи та потрійна ДТП на Рівненщині

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини за тиждень.
Тиждень виявився багатим на події. Підготовка до Першого дзвоника, відкриття нових шкіл, 1 вересня, ловля хабарників "на гарячому", декілька ДТП і новий-старий гастроном...

Отож, хабарники. Історія не нова і нескінченно довга, адже їх ловити не переловити. Цього тижня на незаконному отриманні кругленької суми погоріли радикали - Володимир Кудрін та його помічник. Проте не виключено, що невдовзі депутат вийде під заставу. Такі реалії.







А от декан з Рівненського гуманітарного університету хотів студента "придбати" у ВНЗ, так би мовити на державне "пристроював".



І це не кінець історій. В одній із в'язниць Рівненщини працівник від ув'язненого отримав 500 доларів за певні послуги, на місці й пов'язали добродія.

Радісний і світлий день 1 вересня. Перші дзвінки відгриміли по всій Рівненщині. Малеча і юне покоління рівнян розпочали новий навчальний рік.









У Горбакові та Шпанові відкрили новенькі школи. Яскраві, укомплектовані класи, просторі коридори та зручні спортзали. Дітвора та дорослі раділи цій події. І за канікули вже відомо, їх перенесуть.

Місцева новина, яка розворушила пам'ять рівнян: гастроном відкривають по Чорновола. Раніше там була так звана "Пила", а вже невдовзі відкриють новий сучасний - "Манго". І персонал вже підшуковують, є гарячі вакансії.



І знову жахи у міській лікарні. Відео з вражаючими подробицями умов у яких лікуються пацієнти.

ДТП біля Клевані
трапилось учора. Загиблих немає, але авто потрощені вщент, правда, вантажівка ледве постраждала.





Сьогодні стали відомі подробиці: жінка за кермом, зустрічна смуга - іскра, удар і місиво.

Врешті, розповім про приємнощі. На наступних вихідних рівнян чекає МЕГАВІКЕНД. Декілька концертів відбудеться, Мототрек знову двигтітиме. Розважатимуть та веселитимуть гурти «DZIDZIO», Сергій Міхалок з «Ляпис-98» та «MOZGI», а також Олег Винник - сольний стадіонний концерт.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ